Νέα εμπορική δομή και τρεις νέοι Γενικοί Διευθυντές στην Παπαστράτος

Η Παπαστράτος ανακοίνωσε τη νέα εμπορική της δομή, με γνώμονα την περαιτέρω αποτελεσματική διαχείριση των σύνθετων προκλήσεων της εποχής, με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, καλωσορίζοντας τους τρεις νέους επικεφαλής.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών Λειτουργιών αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρής, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2013 ως Management Trainee και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ανέλαβε ρόλους ευθύνης στις Πωλήσεις, το Customer Experience και την Οικονομική Διεύθυνση.

Τελευταία του θέση ήταν αυτή του Διευθυντή Επιχειρησιακού Σχεδιασμού. Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας μη Καιόμενων Προϊόντων αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Ψαρράκου, με την εταιρεία να δημιουργεί μια δομή που θα διευκολύνει τη χάραξη της στρατηγικής και θα προάγει τη λήψη αποφάσεων ανά κατηγορία προϊόντων. Μέλος της οικογένειας της Παπαστράτος από το 2005, όπου ξεκίνησε ως Marketing Trainee έχει διανύσει δυναμική πορεία στον εμπορικό οργανισμό σε διάφορες κομβικές θέσεις.

Το 2021 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Marketing & Digital και το 2023 τη διοίκηση όλης της δομής του Customer Experience. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων, αναλαμβάνει ο Χάρης Παπουλίδης, ο οποίος εξελίχθηκε επαγγελματικά στην Παπαστράτος, περνώντας από διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης. Ξεκίνησε ως Sales Promoter τον Ιανουάριο του 2010 και μετά από την κάλυψη εννέα ακόμα θέσεων, διαχειρίστηκε με εξαιρετική επιτυχία την ομάδα του Indirect Retail.

Keywords
Τυχαία Θέματα