Νέα Global Chief Client Officer στην Wunderman Thompson

Η C. Foster Kenny της IPG Mediabrands.

Τον ρόλο της Global Chief Client Office ανέθεσε η Wunderman Thompson στην Caroline Foster Kenny. Το στέλεχος προέρχεται από την IPG Mediabrands, όπου εκτελούσε καθήκοντα Global President of Client

Solutions και Chairman & CEO UK. Από τη νέα της θέση, αναλαμβάνει τη διεύθυνση της ανάπτυξης σχέσεων με πελάτες διεθνώς και την καθοδήγηση του business και brand transformation για τους 30 μεγαλύτερους παγκόσμιους πελάτες.

Με έδρα το Λονδίνο, θα αναφέρεται στον Global CEO της Wunderman Thompson, Mel Edwards. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την επιστροφή της Forster Kenny στη WPP, όπου το στέλεχος υπηρέτησε επί 20 χρόνια σε media agencies και εξελίχθηκε σε Global Chief Client Officer της MEC, (νυν Wavemaker), από όπου αποχώρησε το 2016.

Η Foster Kenny ήταν επίσης EMEA CEO της IPG Mediabrands από το 2017 έως τις αρχές του 2020, όταν ανέλαβε διεθνή ρόλο, διατηρώντας την διεύθυνση στη Μ. Βρετανία. «Η Caroline θα είναι ένα εξαιρετικό asset για την ηγετική ομάδα της Wunderman Thompson», ανέφερε ο Edwards. «Η αφοσίωσή της και το πάθος της για τον μετασχηματισμό του agency και την ανάπτυξη των πελατών είναι αξεπέραστα και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει να εμπνεύσουμε ανάπτυξη, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους ανθρώπους μας».
(Πηγή: AdAge)

Keywords
Τυχαία Θέματα