Μedia review της Ferrero στην περιοχή EMEA

Διαγωνισμό για την ανάθεση του media λογαριασμού της στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA) διεξάγει η Ferrero, επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερες από 70 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας.

Η διαδικασία θα καλύψει το σύνολο των brands της εταιρείας, μεταξύ των οποίων τα Ferrero Rocher, Nutella, Kinder και Thorntons. Σημειώνεται ότι, το 2019, το media

planning media buying για τη Βρετανία είχε ανατεθεί στη Starcom. Λίγους μήνες αργότερα, το agency προσέθεσε στις περιοχές ευθύνης του και την Κίνα, ενώ, το 2021, επέκτεινε εκ νέου τις αρμοδιότητές του και στην Ιταλία.

Στο δε review του 2021, η Dentsu International επέκτεινε, επίσης, τον έλεγχό της σε πτυχές της επιχείρησης, διατηρώντας αγορές όπως η Γερμανία και προσθέτοντας νέες αγορές, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το Μεξικό. Επιπλέον, το 2019, η μητρική εταιρεία ανέθεσε μέρος του media business της στη Mindshare, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, με το agency να υπερασπίζεται τις δραστηριότητές του εκεί το 2022.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα