Και στην Ελλάδα η νέα παγκόσμια καμπάνια των Adidas Originals

Στον «αέρα» βρίσκεται η συνέχεια της παγκόσμιας καμπάνιας της Adidas για τη σειρά Adidas Originals και, συγκεκριμένα, τα iconic μοντέλα παπουτσιών Gazelle, Samba και Handball Spezial. Η νέα παγκόσμια καμπάνια περιλαμβάνει φωτογραφίες ατόμων τα οποία, βάσει της δικής τους προσωπικότητας, δημιουργούν διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς φορώντας τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Αποτελεί

δε συνέχεια της προηγούμενης, με τίτλο «We gave the world an original. You gave us a thousand back» και έχει σκοπό να επικοινωνήσει ένα νέο πιο συγκεκριμένο μήνυμα πως ένα παπούτσι μπορεί να φορεθεί με χιλιάδες εναλλακτικούς τρόπους. Αντίστοιχα, στην Ελλάδα, τα μοντέλα αυτά φόρεσαν οι Josephine Wendel, Dat Lilly, Lila, Hercules Tsuzinov, Emmanuel Elozieuwa και οι αθλητές Γιώργος Βαγιαννίδης και Χαράλαμπος Κωστούλας, καλώντας τους λάτρεις του brand να δημιουργήσουν τα δικά τους looks και να τα ανεβάσουν στα social media τους.

Επιπλέον, το βράδυ της Πέμπτης, 11 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί street runway show, ενώ θα ακολουθήσει block party με DJ set από τον Steve Onemanshow στο Adidas Original Store Athens.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Adidas Originals,ellada, Adidas Originals