H GroupM με marketplace εξειδικευμένο στα γυναικεία σπορ

H GroupM του WPP αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει τις ετήσιες επενδύσεις της σε media που σχετίζονται με τον γυναικείο αθλητισμό και δημιούργησε ένα νέο, ειδικό marketplace που θα εστιάζει σε αυτό.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η GroupM δήλωσε ότι αναζητά «first-to-market» ευκαιρίες για το πελατολόγιο της, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Adidas, Ally, Coinbase, Discover, Google,

Mars, Nationwide, Unilever, Universal Pictures κ.ά., όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το media buying την περίοδο 2024-25. Πέρα από τις δεσμεύσεις της αναφορικά με τις διαφημιστικές δαπάνες, η GroupM δήλωσε ότι το Women’s Sports Marketplace της θα συνεργαστεί με εταιρείες media, για να βοηθήσει στην «ανακάλυψη, προώθηση και monetization» των γυναικείων αθλημάτων.

«Ξεκινώντας από τις φετινές διαπραγματεύσεις, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει αυξημένες ευκαιρίες, που θα είναι win-win για τους διαφημιζόμενούς μας», δήλωσε ο US Chief Investment Officer, Matt Sweeney. Η GroupM δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα δαπανούν σήμερα οι πελάτες της στον γυναικείο αθλητισμό, αλλά επικαλέστηκε στοιχεία της Deloitte που εκτιμούν πρόκειται για αγορά ύψους ενός δισ. δολαρίων.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα
GroupM,