Wolt Greece: «Όραμά μας ένα μικρό “πολυκατάστημα” στην τσέπη σας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV παραχώρησε ο Σεραφείμ Παπαγεωργίου, Head of Retail, Wolt Greece. Αναφέρθηκε στην αλλαγή των συνηθειών του κοινού σε σχέση με τις παραγγελίες online, σημειώνοντας ότι «πλέον ο κόσμος είναι συνηθισμένος να παραγγέλνει και να το κάνει με ταχύτητα.

Και αυτήν την εμπειρία σκεφτήκαμε να τη μεταφέρουμε και στο κομμάτι της λιανικής». «Το όραμα της εταιρείας είναι

να μεταβούμε σε ένα μικρό “πολυκατάστημα” το οποίο θα έχει ο καταναλωτής στην τσέπη του. Οπότε, ναι, πλέον σούπερ μάρκετ, κάβες, ανθοπωλεία και φαρμακεία, όλα βρίσκονται στο app της Wolt».

Παράλληλα, σχολίασε την ταχύτητα παράδοσης των προϊόντων -σε 30΄ με 40΄-, τη διατήρηση των τιμών ακριβώς όπως στο ράφι του φυσικού καταστήματος, τη διατήρηση της γκάμας των προϊόντων σε αντιστοιχία με τα φυσικά καταστήματα -αυτήν τη στιγμή εξυπηρετούνται έως 7.000 κωδικοί-, καθώς και τα μεγάλα ονόματα συνεργατών της εφαρμογής, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Μασούτης, ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, καθώς και το Wolt Market σε επίπεδο σούπερ μάρκετ, αλλά και Κωτσόβολος και Μουστάκας. Σχετικά δε με τη διατήρηση των τιμών στα επίπεδα του φυσικού καταστήματος σχολίασε ότι «δεν έχουμε καμία διάθεση να βάλουμε τους καταναλωτές σε μια διαδικασία να αναζητούν ή να συγκρίνουν τιμές ή να νιώθουν ότι χρεώνονται ακριβότερα». Δείτε το video.



Keywords
Τυχαία Θέματα