Η Μασούτης διοργάνωσε ημερίδα εκπαίδευσης για στελέχη της

Το «2ο Προϊοντικό Σχολείο Φρέσκων προϊόντων» έλαβε χώρα στις 29 Μαρτίου στην Αθήνα, από τη Μασούτης, σε συνεργασία με την Arla Foods Ελλάς. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των γνώσεων των Διευθυντών και Υποδιευθυντών των καταστημάτων της Μασούτης – περιοχής Νοτίου Ελλάδος – διοργανώθηκε η ημερίδα εκπαίδευσης στις κατηγορίες βουτύρου, μαργαρίνης και τυροκομικών προϊόντων.

Ο Γεώργιος Κανταρτζής, υπεύθυνος κατηγορίας φρέσκων τυποποιημένων προϊόντων της Μασούτης καλωσόρισε τους

συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Επίσης, τη σημασία της συγκεκριμένης εκπαίδευσης χαιρέτησαν οι Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής και Χαράλαμπος Γιαλαμάς, Διευθυντής Πωλήσεων της Μασούτης, αλλά και η Αντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια και ο Νίκος Σκυλάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Arla Foods Ελλάς.

Η ιστορία, η παραγωγική διαδικασία, οι καταναλωτικές τάσεις, καθώς και ο τρόπος συντήρησης και αποθήκευσης για τους διάφορους τύπους τυροκομικών, βουτύρου και μαργαρίνης, εξηγήθηκαν από στελέχη της Arla Foods. Παράλληλα, ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, εμπλούτισε την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας, μέσα από την πολύχρονη συνεργασία του με την Arla Foods, τις πολλαπλές χρήσεις του βουτύρου και των τυροκομικών στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα