Η Bayer υποστήριξε φοιτητικό διαγωνισμό του ΕΚΠΑ

Η Bayer Ελλάς υποστήριξε τον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Αρχιμήδης και συμμετείχε στην επιβράβευση τριών προπτυχιακών και τριών μεταπτυχιακών ομάδων, χορηγώντας μέρος των χρηματικών επάθλων.

Οι τελικοί του διαγωνισμού για κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 20 Μαρτίου, αντίστοιχα. Ο Ομ. Καθηγητής Νικόλαος Μυλωνάς, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος, Κέντρο

Αρχιμήδης, στον χαιρετισμό του ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η δράση αυτή αποτελεί ένα παράδειγμα των δράσεων του ΕΚΠΑ, που έχει σκοπό να προάγει το επιχειρηματικό πνεύμα εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας». Η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, στην Bayer Ελλάς, που ήταν και η χορηγός των χρηματικών επάθλων, τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το Κέντρο Αρχιμήδης, αποσκοπούμε στην ανάπτυξη του εξαιρετικού δυναμικού του Πανεπιστημίου σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο οικοσύστημα, που αναβαθμίζει την υγεία και τη διατροφή, ενώ, παράλληλα, ενισχύει την οικονομία της χώρας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα