Η Μαίρη Συνατσάκη στην Προεδρία της Κ.E. των Influencer Marketing Awards

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των φετινών Influencer Marketing Awards θα είναι η Content Creator και Entrepreneur, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με 31 καταξιωμένα στελέχη και μέλη της από την ελληνική αγορά, θα αναζητήσουν τις πιο αγαπημένες influencer marketing ενέργειες της χρονιάς. Ενέργειες οι οποίες έκαναν τη διαφορά και έφεραν αποτελέσματα, με θάρρος, δημιουργικότητα και καρδιά, όπως χαρακτηρίζονται.

Η Πρόεδρος δήλωσε σχετικά:

«Το τηλέφωνο χτύπησε και η πρόταση για την ανάληψη της Προεδρίας των Influencer Markering Awards ήταν, εκτός από μεγάλη τιμή, μια πολύ προσωπική υπόθεση. Θυμάμαι, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στα Mad, ταυτόχρονα να ξεκινούν και την εμφάνισή τους τα social media. Η ταχύτητα της εξέλιξής τους ήταν και παραμένει ιλιγγιώδης: πλατφόρμες, blogging, influencers, agencies, συνεργασίες, διαφημίσεις και ένας ολόκληρος κόσμος να δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας. Δεν θα σταματήσει ποτέ να με συναρπάζει η ανακάλυψη νέου περιεχομένου και νέων δημιουργών και εύχομαι, μέσα από αυτήν τη “γιορτή”, να συμβάλουμε τόσο στην ουσιώδη αναγνώριση και παρουσία των influencers, όσο και στην ορμητική σύμπραξή τους με τα agencies που, μαζί, υφαίνουν τον ιστό του digital marketing».

H προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι έως τις 20 Νοεμβρίου, ενώ το early bird διαρκεί έως τις 16 Οκτωβρίου. Μάθετε περισσότερα στο www.influencermarketingawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα