Η Άμβυξ ενισχύει το τμήμα Oenothèque

Η Άμβυξ ανακοίνωσε την προσθήκη των Κτημάτων Παλυβού και Κοκοτού στο χαρτοφυλάκιο της. Οι συνεργασίες αυτές έρχονται να ενδυναμώσουν το τμήμα Oenothèque της εταιρείας, η οποία πιστή στη βάση της στρατηγικής που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, ενισχύει περαιτέρω τη θέση της και με συνεργασίες που αφορούν τον ελληνικό αμπελώνα.

Η συνεργασία με το Κτήμα Παλυβού θα ξεκινήσει την 1/11/2022 και περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και marketing του Κτήματος, ενώ κάτω από το ίδιο πρίσμα θα ξεκινήσει και η συνεργασία με το Κτήμα Κοκοτού την 1/1/2023.

Ο

Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Με την προσθήκη των συγκεκριμένων κτημάτων πλέον η Άμβυξ ενισχύει την γεωγραφική κάλυψη των πιο χαρακτηριστικών αμπελοοινικών ζωνών της Αττικής, της Πελοποννήσου αλλά και της Βορείου Ελλάδας ενδυναμώνοντας την παρουσία της μέσα από λαμπρά δείγματα του Ελληνικού Αμπελώνα.

Υλοποιούμε έτσι τον στρατηγικό μας σχεδιασμό, που είναι η ενίσχυση της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά προσφέροντας στους πελάτες μας και το καταναλωτικό κοινό μια ευρεία γκάμα ελληνικών και διεθνών οινικών επιλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα