Η ΑltoValue ενισχύει την ομάδα της

Η ΑltoValue, η πρώτη OKR Consultancy εταιρεία στη Νότια Ευρώπη, ενισχύει την ομάδα της εντάσσοντας στο δυναμικό της την Αντιγόνη Παγουλάτου, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της Business Enabler & Management Consultant, για την περαιτέρω υποστήριξη και καθοδήγηση των πελατών της στην εφαρμογή του OKRs Management Business framework, και τη Ζωή Ποπώλη ως Marketing, Communications

& Operations Enabler, για την προβολή και διαχείριση της εικόνας της εταιρείας.

Σκοπός και των δυο στελεχών είναι να συμβάλουν ενεργά, η καθεμία με τη δική της τεχνογνωσία, στην εξέλιξη της εταιρείας, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια καθοδηγεί κορυφαίες και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις προς την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, με βάση τα Objective & Key Results – OKRs. Η Αντ. Παγουλάτου διαθέτει μακρά πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων με 25 έτη εμπειρίας στις αγορές των FMCGs και της Ενέργειας, τόσο σε μεγάλες πολυεθνικές όσο και σε ελληνικές εταιρείες, όπως οι The Coca-Cola Company, Coca- Cola Τρία Έψιλον, Bacardi, όμιλος Σαράντη, Watt+Volt και Volton Ελληνική Ενεργειακή.

Η Ζωή Ποπώλη έχει εργαστεί ως Digital Marketing Specialist, Marketing Associate και External Associate στις εταιρείες Sleed, Pink Woman και στο British Council. Ο Founder της AltoValue, Μάνος Κουμαντάκης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της AltoValue δυο νέα αξιόλογα στελέχη. Η Αντιγόνη με την πολυετή εμπειρία της και η Ζωή με τη φρέσκια της ματιά, θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την ομάδα μας». O co-Founder της AltoValue Σταύρος Γιαννέτσος, πρόσθεσε: «Στόχος είναι να κάνουμε πράξη όλοι μαζί το όραμα και τη φιλοσοφία μας, ώστε με το επιτυχημένο OKRs-driven Management Framework να συμβάλλουμε στη βελτιστοποίηση της οργάνωσης και λειτουργίας ακόμη περισσότερων εταιρειών».

Keywords
Τυχαία Θέματα