Διάκριση της Omnicliq στα Peak Awards 2022

Με 38 Gold, Silver και Bronze βραβεία έφυγε η Omnicliq Digital Agency από τη φετινή διοργάνωση Peak Performance Marketing Awards 2022.

Αναλυτικότερα, απονεμήθηκαν στην Omnicliq δύο βραβεία για την καμπάνια της AllSmart, από ένα για Bigman και Butlers, πέντε βραβεία για την καμπάνια της Decoro, ένα βραβείο για την G4S, τέσσερα για τη Let’s Ferry, δύο για τη Lobster, τέσσερα για τη Luigi, ένα βραβείο για την καμπάνια του My Site

Now, τέσσερα για το Myikona, δύο για το MyThiki, τέσσερα βραβεία για το Pakketo, τρία για την Politikos, ένα για το UK και τρία βραβεία για την καμπάνια της Vita4you.

«Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση έρχεται μετά από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς και δημιουργικής ανησυχίας για όλα τα τμήματά της που αντιμετωπίζουν κάθε account σαν να είναι μια δική τους επιχείρηση, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη του project. Είναι ειλικρινά μεγάλη μας χαρά να αναγνωρίζεται και να γιορτάζεται η προσπάθεια και το πάθος μας στα πιο ευυπόληπτα βραβεία του digital marketing», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του agency.

Keywords
Τυχαία Θέματα