Η Zepp Health δημιουργεί κέντρο R&D στην Ελλάδα

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ZeppHealth, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των Smart και Sport Watches, είχε ανακοινώσει το περασμένο καλοκαίρι πως θα ίδρυε ένα νέο κέντρο R&D τεχνολογίας ημιαγωγών και σχεδιασμού ολοκληρωμένων κυκλωμάτων στην Ελλάδα.

Η θυγατρική

της WhaleMicro στην Ελλάδα δημιουργήθηκε το φθινόπωρο, με επικεφαλής τον Νίκο Μοσχόπουλο. Η ZeppHealth μέσω της θυγατρικής της, WhaleMicro, επενδύει στην Ελλάδα και ιδρύοντας το κέντρο R&D, στοχεύει τόσο στην πρόσληψη των καλύτερων ταλέντων της περιοχής όσο και στην καθιέρωση της παρουσίας της στη χώρα ως εταιρεία που καινοτομεί.

Πριν μερικές ημέρες, ο παγκόσμιος CEO της ZeppHealth, Wayne Huang, ο CFO Leon Deng καθώς και ο Gareth Jones, VP Strategic Business Development, επισκέφτηκαν την Ελλάδα προκειμένου να συναντηθούν με την ομάδα και να συζητήσουν προοπτικές για την ανάπτυξη προϊόντων. Ο Νίκος Μοσχόπουλος δήλωσε: «Επενδύοντας στην Ελλάδα, η WhaleMicro και η ZeppHealth εισέρχονται στην παγκόσμια αγορά της βιομηχανίας ημιαγωγών.

Η Ελλάδα είναι ένας πολύτιμος εταίρος στην τεχνολογία. Ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια η χώρα έχει κάνει άλματα σε τεχνολογικές εξελίξεις και επενδύσεις. Πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πύλη καινοτομίας για ολόκληρη την περιοχή στον κλάδο των ημιαγωγών».

Keywords
Τυχαία Θέματα