Η Wunderman Thompson λανσάρει νέο τμήμα commerce & tech

Στο rebranding της end-to-end θυγατρικής της Gorilla Group προχώρησε η Wunderman Thompson, τοποθετώντας τη στο επίκεντρο του νεοσύστατου commerce & tech τμήματος της, Wunderman Thompson Commerce & Technology.

Η Wunderman Thompson απέκτησε το Gorilla Group το 2018, με το rebranding του να ολοκληρώνει την ενοποίηση των δυνατοτήτων του agency σε επίπεδο commerce και τεχνολογίας σε έναν ενιαίο όμιλο, ο οποίος θα εξυπηρετεί τη Βόρεια

Αμερική. Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ κατά τη διάρκεια του β΄ τριμήνου του 2023, σύμφωνα με δήλωση του agency.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Adam Brown, COO του Gorilla Group, μετονομάζεται σε CEO της Wunderman Thompson Commerce & Technology, στη Βόρεια Αμερική, με άμεση ισχύ. Ο δε Neil Stewart, ως Global CEO, είναι επικεφαλής της δραστηριότητας σε όλον τον κόσμο. Ο νυν CEO του Gorilla Group, Brian Grady, θα μεταφερθεί σε συμβουλευτικό ρόλο.

Επιπλέον, μέρος του νέου τμήματος θα καταστεί και η Wunderman Thompson Apps, η οποία παρέχει τεχνογνωσία στην ενεργοποίηση mobile και συνδεδεμένων συσκευών, καθώς και το εξειδικευμένο στο commerce agency Diff. Θα ενώνει δε περισσότερους από 4.200 εργαζομένους.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα