Καμπάνια «Εμπρός Μarch» από το Mad

Το Mad, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης στις 18 Μαρτίου, αφιερώνει φέτος ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο στην ανακύκλωση και στους τρεις βασικούς της πυλώνες, τα τρία R’s: Reduce, Reuse, Recycle.

Με έμπνευση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, το Mad παραφράζει το γνωστό σε όλους παράγγελμα, «Εμπρός,

μαρς», και προτρέπει το κοινό του να λάβει δράση στο θέμα της ανακύκλωσης, με το μήνυμα κινητοποίησης «Εμπρός Μarch». Η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Mad αφορά δημιουργικό περιεχόμενο για την αξία και των τριών βασικών πυλώνων.

Στόχος είναι να γίνει η ανακύκλωση μία συνήθεια που θα κάνει την περιβαλλοντική συνείδηση πράξη και στάση ζωής. Συγκεκριμένα, η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με τον πυλώνα «Reduce» όπου επικοινωνείται στα social media του σταθμού τα «tips of the day», η δεύτερη εβδομάδα αφιερώνεται στον πυλώνα «Reuse» με do it yourself (DIY) ιδέες στο πλαίσιο της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων, ενώ το περιεχόμενο των δύο τελευταίων εβδομάδων επικεντρώνεται στον πυλώνα «Recycle». Παράλληλα, τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά, το Mad εμπλουτίζεται με σχετικό περιεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα