Η WPP εξαγοράζει το sonic branding agency Amp

Η WPP προχώρησε στην εξαγορά της Αmp, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες ηχητικού branding παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία της Amp θα ενισχύσει την προσφορά της WPP στο βιωματικό branding και την ικανότητά της να δημιουργεί υψηλής ποιότητας, διαφοροποιημένες ηχητικές εμπειρίες για τους πελάτες.

Η Amp

πρόκειται να ενταχθεί στη συμβουλευτική εταιρεία brand and design της WPP, Landor & Fitch, προσθέτοντας την τεχνογνωσία της στην παροχή καθηλωτικών brand identities που «μεταμορφώνουν» τις εμπειρίες των πελατών και των εργαζομένων. Σημειώνεται πως η Αmp ιδρύθηκε το 2009 από τον Michele Arnese.

Η παγκόσμια ομάδα της αποτελείται από 60+ άτομα κι έχει δημιουργήσει βραβευμένες ηχητικές ταυτότητες για παγκόσμια brands, όπως Mastercard, Mercedes-Benz, Kraft Heinz, Deloitte, Shell και General Motors.

Ο Mark Read, Διευθύνων Σύμβουλος της WPP, δήλωσε: «Με την άνοδο του streaming, του podcasting και των short-form media, ο ήχος έχει γίνει κρίσιμο συστατικό του marketing mix. Η εξαγορά της Αmp ενισχύει την προσφορά μας προς τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν καθηλωτικές εμπειρίες που εμπλέκουν τους καταναλωτές σε βαθύτερο επίπεδο και αυξάνουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα