Η The Newtons Laboratory για τη Life Kots του Κωτσόβολου

Τι είναι αυτό που υπόσχεται και κάνει πράξη ο Κωτσόβολος εδώ και χρόνια; Μια καλύτερη ζωή. Ποιος άλλος το λέει αυτό; Ένας life coach. Εκείνος που έχει μια λύση για κάθε μας πρόβλημα. Μια βαθυστόχαστη φράση για κάθε ερώτηση. Όταν τη λύση τη δίνει μέσα από την τεχνολογία, τότε μετατρέπεται σε Life Kots.

Σε αυτό το concept βασίστηκε η νέα

καμπάνια της εταιρείας Κωτσόβολος, την οποία «υπογράφει» η The Newtons Laboratory. Συμπρωταγωνιστές της Life Kots στην επικοινωνία είναι ζευγάρια, που επισκέπτονται την ειδικό, για να λύσουν τις διαφορές τους, να βρουν τα πατήματά τους κι έτσι να καταφέρουν να ζήσουν μαζί μια καλύτερη ζωή. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

Και τι καυτές πατάτες μπορεί να διαχειρίζεται μια Life Kots; Ό,τι προστάζει η εποχή. Οπότε μπάλα, ζέστη, καλοκαίρι και όλα αυτά, μαζί με τα στάνταρ προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Filmiki. Η καμπάνια θα «τρέξει» σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, paid media, social media (Facebook/ Instagram/ YouTube/ TikTok), publishers και εντός καταστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα