Η Sitel Group μετασχηματίζεται σε Foundever

Η Sitel Group, πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων στη Διαχείριση Πελατών (CX), προχώρησε στον επίσημο μετασχηματισμό της σε Foundever. Από την εξαγορά της Sykes Enterprises, Inc. (SYKES) το 2021, ο όμιλος έχει σταθεροποιήσει τη θέση του ως ένας από τους τρεις κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Διαχείρισης Πελατών στον κόσμο. Η μετονομασία του σε Foundever αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας, όπως επισημαίνει, στην καινοτομία, τον δυναμισμό και στην καλύτερη διαχείριση

πελατών.

«Ο κλάδος της Διαχείρισης Πελατών έχει αλλάξει δραστικά από τότε που ιδρύσαμε αυτήν την εταιρεία πριν από 30 χρόνια», δήλωσε ο Laurent Uberti, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Foundever. «Είμαι περήφανος που μπορώ να πω ότι από μια μικρή startup έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία που παρέχει πάνω από 9 εκατ. υπηρεσίες και πληροφορίες κάθε μέρα, βοηθώντας τους πελάτες μας να έχουν μια ομαλή μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον. Η Foundever είναι μια ευκαιρία να μας φέρει πίσω στις επιχειρηματικές μας ρίζες και να απλοποιήσει τη διαχείριση πελατών για εταιρείες που υποστηρίζουμε».

Η Foundever προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες όπως εξυπηρέτηση πελατών, βελτιστοποίηση επιχειρήσεων, πωλήσεις και διατήρηση πελατών, καθώς και στρατηγική, σχεδιασμό, πολυκαναλική Διαχείριση Πελατών, ενορχήστρωση ροής εργασιών, αυτοεξυπηρέτηση και bots, analytics και AI, social media, Web3, εκπαίδευση και ανάπτυξη. Σημειώνεται ότι η Foundever Ελλάδας άνοιξε τα γραφεία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2021 και έχει αναλάβει πάνω από 15 παγκόσμιους πελάτες από διαφορετικούς τομείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα