Η Samsung Electronics παρουσιάζει τη λειτουργικότητα Matter

Στη διάθεση της λειτουργικότητας Matter προχώρησε η Samsung Electronics Co. Η νέα λειτουργικότητα επιτρέπει έλεγχο της συσκευής μέσω της εφαρμογής SmartThings με τους κόμβους SmartThings να λαμβάνουν ασύρματη ενημέρωση, ώστε η εφαρμογή SmartThings Android να ενημερωθεί. Μέσω αυτής της ενημέρωσης, οι χρήστες του SmartThings μπορούν να ελέγχουν τις συσκευές Matter τους από μια μόνο εφαρμογή.

«Πρόκειται για τη μετάβασή μας από τη βασική συνδεσιμότητα

στη δημιουργία απίστευτων εμπειριών», δήλωσε ο Jaeyeon Jung, Πρόεδρος και Επικεφαλής του SmartThings του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «H Matter είναι το μέλλον και προσφέρει στους καταναλωτές διευρυμένες επιλογές και συμβατότητα των έξυπνων συσκευών σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Αυτή η μέρα αποτελεί το πιο σημαντικό ορόσημο στη μαζική υιοθέτηση του smart home έως σήμερα».

Το SmartThings υποστηρίζει μια λειτουργία που ονομάζεται multi-admin, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις συσκευές Matter τους από πολλές πλατφόρμες και εφαρμογές. Τα προϊόντα με πιστοποίηση Matter θα κυκλοφορήσουν σε εταιρείες όπως οι Google Nest, Eve Systems, Nanoleaf, Yale και άλλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα