Η Roche υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas συνυπέγραψαν, για πρώτη φορά, ως OneRoche, τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή τους σε μια κουλτούρα που εξασφαλίζει διαφορετικότητα, ισότητα και συμπερίληψη στον χώρο εργασίας.

Η υπογραφή αυτή αποτελεί ορόσημο και είναι το αποκορύφωμα μιας σειράς μακροχρόνιων ενεργειών, προσπαθειών και πολιτικών, που εφαρμόζονται

και στις δύο εταιρείες, με στόχο την προώθηση μιας κουλτούρας πολυμορφίας, όπου όλοι νιώθουν ότι ανήκουν και μπορούν να εξελιχθούν ισότιμα, ανεξαρτήτως ηλικίας, πεποιθήσεων, ικανοτήτων, γλώσσας και εθνικότητας.

Με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας, ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που υπογράφουμε τη Χάρτα και γινόμαστε μέλη της ελληνικής οικογένειας του Diversity Charter. Η κουλτούρα μας για τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα συμβάλλει με μακροπρόθεσμη προοπτική στην επίτευξη του στόχου μας, να κάνουμε συλλογικά το αδύνατο δυνατό για τον ασθενή».

Keywords
Τυχαία Θέματα