H Nestlé εστιάζει στη βιωσιμότητα της media στρατηγικής της στην Ευρώπη

Η Nestlé στοχεύει να κάνει όλες τις media καμπάνιες της που «τρέχουν» στην Ευρώπη, βιώσιμες και προσβλέπει ότι ο νέος media partner της, η OpenMind του WPP, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Περίπου η μισή διαφημιστική δαπάνη της Nestlé στην Ευρώπη αφορά το digital, ενώ το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί. Καθώς η ψηφιακή διαφήμιση

είναι υπεύθυνη για ένα σημαντικό μέρος του αποτυπώματος άνθρακα, οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτήν την πτυχή των επικοινωνιακών στρατηγικών τους.

Ακόμη και πριν από τη συνεργασία με την OpenMind, η Nestlé είχε αποφασίσει να μετρά το αποτύπωμα άνθρακα όλων των εκστρατειών της και να χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά για τη βελτιστοποίησή τους.

«Τα βιώσιμα media αποτελούν ήδη μέρος της υφιστάμενης δουλειάς μας σε πολλές από τις αγορές μας», εξήγησε η Tina Beuchler, Media Transformation Lead της Nestlé, μιλώντας στο πρόσφατο συνέδριο DMEXCO, προσθέτοντας: «Αλλά αυτό που θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο μέλλον είναι να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και να φέρνουμε αυτήν την προσπάθεια σε μεγαλύτερη κλίμακα».

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα