Η Ringier Sports Media Group επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η Ringier Sports Media Group (RSMG) λανσάρει το Sportal.gr, μια ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα η οποία υπόσχεται στους Έλληνες φιλάθλους μία εμπειρία τελευταίας τεχνολογίας, με βίντεο, σχολιασμό, ανάλυση, συνεντεύξεις, στατιστικά και live scores. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπαίνουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, ο στίβος, το πόλο, το βόλεϊ, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, αλλά και όλα τα υπόλοιπα σπορ.

Ο μεσοπρόθεσμος στόχος της RSMG είναι να καταστήσει το Sportal.gr μια ηγέτιδα

δύναμη στην ελληνική αγορά των αθλητικών μέσων ενημέρωσης. Ο Stilian Shiskov, Senior Partner της RSMG και CEO του Sportal Media Group, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η RSMG, μετά από την Kεντρική, την Aνατολική Ευρώπη και την Αφρική, επεκτείνει την παρουσία της, μέσω του brand name του Sportal και στην Ελλάδα.

Θα προσφέρουμε στους Έλληνες φιλάθλους σύγχρονο αθλητικό περιεχόμενο, ειδήσεις και στατιστικά, βασισμένα στο δικό μας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, Sportal365. Είναι το πρώτο τέτοιο σύστημα παγκοσμίως, που επιτρέπει σε εκδότες μέσων ενημέρωσης, στοιχηματικές εταιρείες και κατόχους δικαιωμάτων μεταδόσεων να διαχειρίζονται στοιχεία, νέα, εικόνες, βίντεο και ζωντανό περιεχόμενο, όλα μέσα από μια πλατφόρμα». Ο Χρήστος Χρήστου, έχοντας πολυετή εμπειρία σε ανάπτυξη διεθνών media brands, αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του Sportal.gr. Παράλληλα, ο Σωτήρης Κωσταβάρας αναλαμβάνει Διευθυντής του Sportal στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα