Η Nova παρουσίασε ανανεωμένα προϊόντα για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία

Η Nova ολοκλήρωσε εχθές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου την ενοποίησή της με τη Wind, ύστερα από τη συμφωνία εξαγοράς που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022, και ανακοίνωσε τα ανανεωμένα προϊόντα της για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία.

Η νέα Nova παρουσίασε τα προϊόντα κινητής, «Unlimited+», σχεδιασμένα για να παρέχουν «υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και

απεριόριστα μηνύματα», όπως επισημαίνεται και να κάνουν «τα συμβόλαια κινητής πλέον προσιτά σε όλους». Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών με ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps.

Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, «διαρκώς διευρυνόμενο» δίκτυο, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Τέλος, η Nova μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία, και εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο website της. Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε σχετικά: «Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο στην Ελλάδα προσφέροντας μέσα από τα νέα μας προϊόντα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η τεχνολογία, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα