Η McCann ενισχύει την creative ηγεσία της

Η McCann Worldgroup ενίσχυσε τη δημιουργική της ηγεσία με την πρόσληψη της Shannon Washington ως Global Chief Creative Officer του Gotham, του παγκόσμιου boutique creative agency του δικτύου, με βασικό πελάτη τη Maybelline

New York.

Η McCann όρισε, επίσης, τη Shayne Millington, Chief Creative Officer της McCann New York, υπεύθυνη για τη δημιουργική ηγεσία του agency. Η Washington είναι ο πρώτος senior creative διορισμός από τον Javier Campopiano, ο οποίος εντάχθηκε στη McCann Worldgroup ως Global Chief Creative Officer, τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια θα συνεργαστεί με τη Laurie Donlon, Πρόεδρο και CEO του Gotham, για να προσφέρει τις πιο πολιτισμικά επιδραστικές και αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες, ενώ θα επεκτείνει το πελατολόγιο agency με συμπληρωματικές κατηγορίες και brands.

«Η ικανότητά της να ενεργοποιεί το πλήρες δυναμικό των brands, όχι μόνο να προάγει την κουλτούρα αλλά και να τη βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό, την καθιστά ένα απαράμιλλο ταλέντο στον κλάδο μας και το κατάλληλο πρόσωπο για να πάει το Gotham μπροστά», δήλωσε η Donlon για τη Washington. Η Washington έρχεται από το agency R/GA US της IPG, όπου διετέλεσε Chief Creative Officer για τις ΗΠΑ. Η προαγωγή της σε αυτόν τον ρόλο, την κατέστησε την πρώτη μαύρη γυναίκα επικεφαλής δημιουργικού διευθυντή των ΗΠΑ στην ιστορία όλων των agencies της εταιρείας συμμετοχών.

(Πηγή: AgencySpy)

Keywords
Τυχαία Θέματα
McCann,