Επιστρέφει το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan

Οι «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» είναι το πρόγραμμα της Stoiximan, μέσα από το οποίο, τα τελευταία 6 χρόνια, περισσότεροι από 42.000 μαθητές και μαθήτριες, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, διευρύνοντας τους μαθησιακούς τους ορίζοντες.

Το εν λόγω πρόγραμμα που εντάσσεται στο πλαίσιο των διευρυμένων δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία, επιστρέφει με ένα νέο κύκλο, στοχεύοντας

στο να προσφέρει σε πάνω από 10.000 μαθητές, ηλικίας 9 έως 17 χρονών, την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και Ιδρυμάτων.

Η επίσημη έναρξη του νέου κύκλου του προγράμματος πραγματοποιήθηκε χθες, 5 Οκτωβρίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, τιμώντας και το έργο των δασκάλων και καθηγητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο φετινός κύκλος περιλαμβάνει, για πρώτη φορά, μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε σχολεία ειδικής αγωγής, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες από κοινού με μαθητές από σχολεία γενικής αγωγής, προάγοντας το μήνυμα της ενσωμάτωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα