Η Maserati επιλέγει νέο global CMO

Το πολυτελές brand Maserati, του ομίλου Stellantis, επέλεξε τον Giovanni Perosino ως τον νέο global CMO. Ο ίδιος αντικαθιστά τον Paolo Tubito, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία πριν από έξι μήνες και τώρα είναι CMO στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, Sani/Ikos Group. Ο Perosino αναφέρεται στον Davide Grasso, CEO

της Maserati, ο οποίος προηγουμένως ήταν CMO στη Nike.

Η περιοχή της πολυτελούς μάρκας στη Βόρεια Αμερική είναι επί του παρόντος χωρίς CMO, αφού η Kelly MacDonald διορίστηκε CEO της Maserati North America, από την 1η Δεκεμβρίου. Ο Perosino πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ως CMO στην ITA Airways.

«Μετά από ένα διάλειμμα καριέρας από την αυτοκινητοβιομηχανία για μερικά χρόνια, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα πεδίο που μου δίδαξε τόσα πολλά στο παρελθόν», αναφέρει ο Perosino.

«Είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά να μου δώσει ακόμα», προσθέτει. Σημειώνεται πως ο Perosino διαθέτει 20 και πλέον χρόνια καριέρας στον παγκόσμιο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και του luxury. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Fiat, όπου ανέβηκε στην ιεραρχία και, τελικά, έγινε Group Vice President of Marketing Communications, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στο Volkswagen Group και την Audi.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maserati,CMO