Διακρίσεις της Foss Productions / Events Department στα Events Awards 2023

Στο πλαίσιο της απονομής των Events Awards 2023, το τμήμα Events της Foss Productions ξεχώρισε για την καινοτομία του στην παραγωγή εκδηλώσεων. Με περισσότερες από 620 υποψηφιότητες στα φετινά Event Awards, η Foss Productions απέσπασε 5 διακρίσεις για το τμήμα Events της εταιρείας.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό της ομάδας στο να συνδυάζει τη δημιουργικότητα, με την αποτελεσματικότητα σε κάθε πρότζεκτ

που αναλαμβάνει. Αναλυτικά, οι ενότητες στις οποίες διακρίθηκε το Events Department της Foss Productions είναι: Special Events / Broadcasting (TV, Radio, YouTube), όπου έλαβε Platinum και Gold βραβείο για το Christmas @ The Ellinikon Experience Park, ενώ στην ενότητα Βrand Engagement Event έλαβε Bronze βραβείο.

Επίσης, στην ενότητα Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές / Stage Design / Booth Design έλαβε Bronze βραβείο για το Iqos Iluma @ Festival και τέλος, στην ενότητα Lighting Design έλαβε Silver βραβείο, επίσης, για το Christmas @ The Ellinikon Experience Park.

Keywords
Τυχαία Θέματα