Η LG με νέα καμπάνια «Life’s Good»

Από τις 22 Αυγούστου, η LG Electronics (LG) λάνσαρε την καινούργια, παγκόσμια καμπάνια «Life’s Good», πραγματοποιώντας διάφορες ενέργειες επαναπροσδιορισμού του brand και παρουσιάζοντας μια περισσότερο δυναμική και νεανική ταυτότητα.

Η καμπάνια ξεκίνησε, παρουσιάζοντας ψηφιακές διαφημίσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια-ορόσημα του κόσμου, αναδεικνύοντας τα ανανεωμένα visuals της LG. Με την παγκόσμια καμπάνια της, η εταιρεία

στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life’s Good στους πελάτες, ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση. Παράλληλα, η εταιρεία για να μεταφέρει το πραγματικό νόημα του Life’s Good με δυναμικό και νεανικό τρόπο, λάνσαρε το νέο της brand και visual identity τον Απρίλιο, υπό το πρίσμα του LG brand reinvent.

Τα διαφημιστικά βίντεο παρουσιάζουν το «Πρόσωπο του Μέλλοντος», το χαμογελαστό πρόσωπο που σχηματίζεται από τα γράμματα «L» και «G», το οποίο επιδεικνύει μια σειρά από διαφορετικά συναισθήματα. Το βίντεο διαπνέεται, επίσης, από την πληθωρικότητα του LG Active Red, της τελευταίας προσθήκης στη βασική χρωματική παλέτα της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα