Ο James Morris αποχωρεί από την Dentsu Creative EMEA

Ο James Morris, EMEA Chief Executive της Dentsu Creative αποχωρεί από την εταιρεία, με τον Ete Davies, EMEA Chief Operating Officer της, να αναλαμβάνει προσωρινά τις αρμοδιότητες της θέσης.

Ο James Morris εντάχθηκε στην Dentsu – γνωστή τότε με το όνομα Dentsu

Aegis Network – το 2019 ως Chief Executive των τομέων creative, entertainment και sport για την αγορά της Βρετανίας, ενώ προσέθεσε στις αρμοδιότητές του την περιοχή EMEA το 2021. Η Dentsu Creative ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2022 με την εταιρεία να εγκαταλείπει τις επωνυμίες DentsuMB, 360i και Isobar με σκοπό, όπως ανέφερε η ίδια τότε, να καταργήσει τα σιλό. Ο James Morris εντάχθηκε στην Dentsu μετά από τρία χρόνια, ως Global Chief Executive στην εταιρεία παραγωγής Stink, ενώ προηγουμένως εργάστηκε στη Mediacom για πέντε χρόνια.

Όπως έγινε δε γνωστό, ο J. Morris θα ξεκινήσει νέα συνεργασία στις αρχές του 2024. Όσο για τον Ete Davies εργάζεται στην Dentsu Creative από τον Μάρτιο του 2022, προερχόμενος από την Engine Creative – γνωστή πλέον ως House 337 -, όπου διετέλεσε Chief Executive. Προηγουμένως συνεργάστηκε με τις AnalogFolk και AKQA.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα