Η Huawei χορηγός των New Designers Awards στην Athens Fashion Week

Η Huawei με το Huawei Watch GT4, στηρίζει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων σχεδιαστών, ως χορηγός των New Designers Awards στην 33η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. Παράλληλα, το νέο smartwatch της εταιρείας κέρδισε το βραβείο «Best Fashion Tech

Wearable».

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του θεσμού της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, πραγματοποιούνται τα New Designers Awards. Φέτος, έντεκα νέοι δημιουργοί παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk.

Κάθε σχεδιαστής είχε εντάξει στην κολεξιόν του και μία εμφάνιση εμπνευσμένη από το νέο Huawei Watch GT4. Στην κριτική επιτροπή ήταν και ο Sales Manager της Huawei, Γιώργος Ζάρκας, οποίος απένειμε το Best Trendsetter Award. Πριν την απονομή βραβείων, πραγματοποιήθηκε ένα special runway με τα εμπνευσμένα looks των έντεκα διαγωνιζόμενων, από το νέο smartwatch Huawei.

Tο Huawei Watch GT4 έλαβε και το βραβείο Best Fashion Tech Wearable. Το βραβείο παρέλαβε ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Director της Huawei.

Keywords
Τυχαία Θέματα