Η Global Head of Creative Excellence του Φεστιβάλ των Καννών έρχεται στην Αθήνα

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή 9 διακεκριμένων ομιλητών από το εξωτερικό, το Social Media & Influencer Marketing Conference προχώρησε σε άλλη μία σημαντική προσθήκη, μιας και θα υποδεχτεί επί σκηνής την Fiorenza Plinio, Global Head of Creative Excellence του περίφημου Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών.

Το εν λόγω

Φεστιβάλ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διαφημιστικός θεσμός παγκοσμίως, αυτός ο οποίος καθορίζει τις επόμενες τάσεις σχεδόν σε κάθε πτυχή του Marketing και της Διαφήμισης.

Γι’ αυτό και, μέσα από μία custom ομιλία διάρκειας 40 λεπτών, η F. Plinio θα παρουσιάσει τις κορυφαίες δουλειές της ενότητας Social & Influencer Lions, στην οποία διαγωνίστηκαν φέτος πάνω από 1.600 έργα και απονεμήθηκαν μόλις 50 βραβεία.

Και δεν θα αρκεστεί στην έμπνευση, μιας και θα αναλύσει τις σημαντικότερες τάσεις στο Social Media Marketing όπως αυτές ξεχώρισαν μέσα από τους νικητές των Cannes Lions. Περισσότερα για το Social Media & Influencer Marketing Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου και θα παρακολουθήσουν 400+ στελέχη της αγοράς, στο www.socialmediaconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα