Η Alpha Bank στηρίζει την ισότιμη αντιπροσώπευση των γυναικών σε ΔΣ

Εκδήλωση για την ισότιμη αντιπροσώπευση των γυναικών σε Διοικητικά Συμβούλια, φιλοξένησε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η Alpha Bank. Την εκδήλωση με τίτλο «How to Prepare for Becoming a Board Member – Powered by Alpha Bank», διοργάνωσαν οι οργανισμοί European Women on Boards και Women

on Top Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ η πρωτοβουλία τέθηκε υπό την αιγίδα της Alpha Bank, και τη στήριξη του CEO του ομίλου, Βασίλη Ψάλτη.

Επιτυχημένες γυναίκες, ανάμεσά τους μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της επιστημονικής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι του γυναικείου επιχειρείν, βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και εμπειρίες.

«Για εμάς στην Alpha Bank, η υποστήριξη αυτής της κοινής δράσης συνιστά έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα ευθύνης για την έμπρακτη υποστήριξη της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης στην κουλτούρα λειτουργίας μας και βεβαίως σε κάθε πτυχή της εταιρικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας», δήλωσε ο Βασίλης Ψάλτης στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα