Έξι Growth Winners ανέδειξαν τα φετινά Growth Awards

Έξι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται για τη δέσμευσή τους στην εξέλιξη και την προσαρμοστικότητα απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις, με γνώμονα τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την επιστροφή μερίσματος ανάπτυξης στην κοινωνία, αναδείχθηκαν ως οι φετινοί Growth Winners των Growth Awards 2023, τα οποία διοργάνωσαν και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, οι Eurobank

και Grant Thornton.

Πρόκειται για τις Cenergy Holdings, Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων – Βίκος ΑΕ, Μπάρμπα Στάθης, Rontis Hellas, Uni-Pharma SA και τη start up / scale up Hack The Box.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, δήλωσε: «Η πρωτοκαθεδρία σήμερα κρίνεται κυρίως στο πεδίο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η Ευρώπη μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, για να ενθαρρύνει την έρευνα, να συνδέσει τα πανεπιστήμια με την παραγωγή, να δώσει κίνητρα για την προσέλκυση ταλέντου σε παγκόσμια κλίμακα και να στηρίξει “ευρωπαϊκούς πρωταθλητές”».

Τους Growth Winners ανακοίνωσαν οι Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και Βασίλειος Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton.

Keywords
Τυχαία Θέματα