Εργαλείο για την προστασία της φήμης λανσάρει η Assembly 

Το παγκόσμιο omnichannel media agency Assembly λανσάρει το ACT, την πρώτη, όπως επισημαίνεται, στο είδος της πλατφόρμα που επιτρέπει σε δημόσια πρόσωπα και brands να προστατεύονται προληπτικά από το woke washing, το greenwashing, το rainbow washing, κ.λπ.

Με την υποστήριξη της Stage, της αποκλειστικής τεχνολογίας της Assembly, το ACT παρακολουθεί το περιεχόμενο, τις δαπάνες και την απόδοση των διαφημίσεων σε διάφορα Μέσα

για να διαμορφώσει τη στρατηγική του buying ή των μηνυμάτων, ενώ προσδιορίζει το ποσοστό της διαφήμισης που έχει ευνοϊκές ή δυσμενείς επιπτώσεις στη φήμη μιας επωνυμίας.

Το ACT έρχεται καθώς οι καταναλωτές δηλώνουν ότι εξετάζουν συστηματικά τους ισχυρισμούς των brands αναφορικά με τις κοινωνικές αξίες που προασπίζουν. Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το 60% των Αμερικανών πιστεύει ότι μια εταιρεία που λαμβάνει θέση σε κοινωνικά ζητήματα πρέπει να αποδείξει τη συνέπειά της με τις εσωτερικές αξίες της.

Το ACT βοηθά τα δημόσια πρόσωπα και τα brands να ακολουθήσουν μια πιο στρατηγική προσέγγιση στις ενέργειες ΕΚΕ, να εξετάσουν την επικοινωνία του ανταγωνισμού, ώστε να βελτιώσουν τα μηνύματά τους, να προσδιορίσουν τους κρίσιμους παράγοντες εμπιστοσύνης, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και τα ποσοστά επιτυχίας μιας καμπάνιας και να προστατεύσουν τη φήμης τους.

(Πηγή: prnewswire.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα