Η Pobuca εντάσσεται στο UK Retail Scale UP 2.0 Programme

Η Pobuca επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα UK Retail Scale UP 2.0, μια συνεργασία μεταξύ της Retail Hive και του The UK Launchpad για γρήγορη είσοδο στην αγορά για επιχειρήσεις που θέλουν να εισέλθουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη λιανική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Pobuca θα προσφέρει τις λύσεις της CX & Loyalty σε αυτό το οικοσύστημα καινοτομίας, για να παρέχει

υποστήριξη σε εταιρείες λιανικής και μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου, για να επεκταθούν ή να εισέλθουν στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Pobuca θα συμμετάσχει στο Retailers Innovation Panel όπου θα της παρέχεται η ευκαιρία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις καινοτομίας μεγάλων εμπόρων λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, θα συμμετέχει στην εκδήλωση Retail Fest στις 22 Ιουνίου.

«Η ένταξη σε ένα οικοσύστημα που βοηθά τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, καθοδήγηση και είσοδο σε νέες αγορές, ωθώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο λιανικής και την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελεί απτή απόδειξη ότι η επέκτασή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται περαιτέρω σε σταθερούς δρόμους για τα επόμενα χρόνια, κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους και ενθουσιώδεις για τις δυνατότητες και τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pobuca,UK Retail Scale UP 2 0 Programme