Επιστρέφει το Athens Coffee Festival

Το Athens Coffee Festival, που διοργανώνεται από το 2016, επιστρέφει από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου. Στελέχη του coffee industry, baristas, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφεστίασης, coffee aficionados και home baristas, θα συναντηθούν στην Τεχνόπολη ∆ήµου Αθηναίων για να γνωρίσουν από κοντά τα coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής.

Οι

επισκέπτες του φεστιβάλ θα βρουν σε αυτό: Εspresso blends, μονοποικιλιακούς καφέδες, κλπ., Mηχανές espresso, μύλους άλεσης, μπλέντερ, μίξερ, brew bars & συστήµατα εκχύλισης, αξεσουάρ σερβιρίσματος και αναλώσιμα, Ποικιλία από φυσικά αναψυκτικά, τσάι, χυμούς, σοκολάτα, γάλατα & συνοδευτικά του καφέ και Ready to drink & Coffee cocktails. Baristas, brewers και roasters θα δώσουν το «παρών» με σκοπό είτε να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Coffee in Good Spirits, Roasting, Ibrik, Latte Art, που διοργανώνονται από τον SCA Greece.

Περισσότεροι από 45 Έλληνες και ξένοι coffee experts, top notch baristas και στελέχη της αγοράς θα αναλύσουν και θα αναδείξουν στα workshops των Coffee Masterclasses.

Keywords
Τυχαία Θέματα