Επίσκεψη του Κωστή Χατζηδάκη στο Advisors Hub της Mastercard

Το Advisors Hub της Mastercard επισκέφθηκε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη στρατηγική απόφασή της να δημιουργήσει και να επεκτείνει το Advisors Hub της στην Αθήνα.

Ο συμβουλευτικός βραχίονας της Mastercard

συνεργάζεται με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, παρέχοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις, ενώ σημαντικό ποσοστό των στελεχών είναι εργαζόμενοι που επέστρεψαν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, προκειμένου να εργαστούν στη Mastercard.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός συμμετείχε σε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Mastercard, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά την οποία συζητήθηκαν το όραμα της εταιρείας στη χώρα, καθώς και η συμβολή της στην ελληνική οικονομία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η προώθηση των ηλεκτρονικών πληρωμών που ενισχύουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και ο ρόλος της Mastercard στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας, με αιχμή του δόρατος τις ψηφιακές πληρωμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα