H&M και οίκος Rabanne σε συνεργασία

Στις 2 Οκτωβρίου, η H&M και ο οίκος Rabanne γιόρτασαν την επικείμενη συνεργασία τους σε νυχτερινό κλαμπ του Παρισιού. Η εκδήλωση έδωσε μια πρώτη επισκόπηση της συλλογής Rabanne H&M, η οποία περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού και στο hm.com στις 9 Νοεμβρίου.

«Ο οίκος Rabanne ήταν πάντα ένα brand που προσφέρει χαρά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής Rabanne H&M. Θέλω πάντα οι άνθρωποι

να αισθάνονται απελευθερωμένοι όταν φορούν τα ρούχα μας, γι’ αυτό ήταν υπέροχο να βλέπω τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να αγκαλιάζουν το δημιουργικό πνεύμα της συλλογής», ανέφερε ο Julien Dossena, Creative Director του οίκου Rabanne.

«Τι καλύτερο από το να αποκαλύψεις μια συλλογή φτιαγμένη για στιγμές διασκέδασης και πάρτι σε ένα εμβληματικό νυχτερινό κλαμπ; Ήταν χαρά μας να αποκαλύψουμε τη συνεργασία Rabanne H&M στο Παρίσι με τους λαμπερούς καλεσμένους μας να αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες αυτής της πολύπλευρης συλλογής», ανέφερε η Ann-Sofie Johansson, Head of Design Womenswear & Creative Advisor της H&M.

Keywords
Τυχαία Θέματα