«Είμαστε η Ευρώπη»: Στον αέρα ευρωπαϊκή τουριστική καμπάνια

Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού και το Euronews.

Μια νέα διαφημιστική καμπάνια με μήνυμα «Είμαστε η Ευρώπη» (We are Europe) λάνσαρε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού, η οποία εκπροσωπεί τους εθνικούς οργανισμούς τουρισμού των χωρών της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Euronews. Στόχος της εκστρατείας είναι να ενθαρρύνει και να προετοιμάσει τους ανθρώπους να ταξιδέψουν ξανά, καθώς αίρονται σταδιακά οι περιορισμοί μετακίνησης στους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η καμπάνια θα «τρέξει» στις πλατφόρμες του Euronews, στα Μέσα

της Επιτροπής και στα ψηφιακά κανάλια των μελών της για τις επόμενες 4 εβδομάδες, εμπνέοντας τους θεατές και γεννώντας την προσδοκία να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της ηπείρου. Η ταινία δημιουργήθηκε από το in-house creative agency του Euronews, Embrace και αποτελείται από εικόνες που εξάπτουν τη φαντασία για μελλοντικά ταξίδια και εμπειρίες πολιτισμού, ιστορικής κληρονομιάς και φύσης.

Το μονόλεπτο spot αναφέρεται στα νοερά ταξίδια που έκαναν πολλοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας: τι μας έλλειψε, τι ανακαλύψαμε για τον εαυτό μας, εστιάζοντας στη διαφορετικότητα αλλά και την ενότητα ανάμεσα στις χώρες της ηπείρου. Η πρωτοβουλία χρηματοδοτήθηκε από το Euronews, με τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διατεθεί σε πολλές διαφορετικές γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και αγγλικά), ώστε να διασφαλίσει μέγιστο reach και engagement.

Keywords
Τυχαία Θέματα