Με διπλή παρουσία το Project Agora στο e-Commerce Conference 2020

Το συνέδριο διεξάγεται 23 και 24 Ιουνίου.

Το Project Agora θα έχει ισχυρή παρουσία στο e-Commerce Conference 2020 του Marketing Week, που διεξάγεται στις 23 και 24 Ιουνίου, με συνδιοργάνωση σε δύο sessions για καίρια ζητήματα του Κλάδου. Την πρώτη μέρα του συνεδρίου ο Νίκος Κομνηνός, Εμπορικός Διευθυντής του Project Agora για την Ευρώπη, θα συντονίσει τη συζήτηση με τίτλο «e-Retail Media:

Ένας γενναίος νέος κόσμος». Μία εντελώς νέα προσέγγιση θα αναδείξουν μερικοί από τους πιο καταξιωμένους ειδικούς στην Ελλάδα, δίνοντας απάντηση στο πώς η αγορά θα αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη σε αυτόν τον νέο κόσμο.

Στο πάνελ συμμετέχουν οι: Κατερίνα Καραντώνη, E-Commerce Manager στο ofarmakopoiosmou.gr, Αλέξανδρος Κολλύρης, Head of Modern Trade & Ε-Commerce στην RB Healthcare, Εύη Μπολομίτη, E-Commerce Director στην AΒ Βασιλόπουλος, Λίλα Πραπίδη, Digital Manager στην Bayer Hellas AG και Παναγιώτης Χατζηηλίας, E-Business Project Manager στην Pierre Fabre Hellas.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, τη σκυτάλη παίρνουν η Πωλίνα Τσαδίρη, Διευθύντρια Πωλήσεων, Ελλάδας και Κύπρου και ο Λεωνίδας Ροπόκης, Advertiser Success Manager του Project Agora στο workshop με τίτλο «Εκτοξεύστε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το Native Advertising (Taboola)».

Οι συμμετέχοντες στο workshop, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις βέλτιστες πρακτικές και τεχνικές που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι e-commerce παίκτες στην πλατφόρμα της Taboola, του ηγέτη στο Native Advertising, για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα