Δράση του ομίλου Βιοϊατρική για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του ομίλου Βιοϊατρική, για μια δράση προσφοράς. Η εθελοντική ομάδα του ομίλου – η οποία απαρτίζεται από συνεργάτες όλων των υπηρεσιών και τμημάτων – εξοπλίστηκε με πινέλα και χρώματα για να βοηθήσει στην ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του oργανισμού «Το Χαμόγελο

του Παιδιού».

Έτσι, βάφτηκαν εσωτερικά οι δύο όροφοι του κτιρίου, συναρμολογήθηκαν έπιπλα, έγινε ό,τι έπρεπε, ώστε ο χώρος να καταστεί φιλικός προς τα παιδιά. Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο όμιλος Βιοϊατρική έχει μακρά και σταθερή συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες και στηρίζοντας το έργο του.

«Η Βιοϊατρική οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Στηρίζουμε φορείς που μεριμνούν για ευάλωτες ομάδες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Η προαγωγή της υγείας, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες του ομίλου, ο οποίος παράλληλα με τη μεγάλη ανάπτυξη διατηρεί -και θα συνεχίσει να διατηρεί- το ανθρώπινο πρόσωπό του», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του ομίλου, Νικόλαος Μαραθιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα