Δημοσιογραφικό γεύμα για το νέο προϊόν Coffee Cold Brew Beer

Οι δυο εταιρείες-μέλη της Ελλα-Δικά Μας, Νήσος και Coffee Island, παρουσίασαν στην Τρίτη, 1 Νοεμβρίου σε δημοσιογραφικό γεύμα το νέο προϊόν τους Coffee Cold Brew Beer. Οι δύο ελληνικές εταιρείες στοχεύουν στο άνοιγμα μιας νέας αγοράς με την «εμπειρία παγωμένου καφέ που είναι… μπίρα».

Το μότο που συνοδεύει τη δημιουργία του νέου προϊόντος είναι: «Θες καφέ; Πιες μια μπίρα». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Νήσος,

Αλέξανδρος Κουρής και ο CEO της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ελλα-Δικά Μας, Άγις Πιστιόλας, καθώς και μέλη και στελέχη των εταιρειών της Κοινότητας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτή την κοινή δημιουργία της Νήσος και της Coffee Island. Είναι η πρώτη συνεργασία εταιρειών – Μελών μας που έχει ως αποτέλεσμα τη γέννηση ενός νέου προϊόντος. Η Coffee Cold Brew Beer αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα συνεργατικής καινοτομίας και co-branding και επιβεβαιώνει ότι στους κόλπους της Ελλα-Δικά Μας υπάρχουν οι συνθήκες που προωθούν και διευκολύνουν όλο και πιο σημαντικές συνέργειες μεταξύ των Μελών».

Keywords
Τυχαία Θέματα