Η Disney λανσάρει την τρίτη διαφήμιση «Από την οικογένειά μας στη δική σας»

Η Disney κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα, χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με αφορμή την περίοδο των εορτών, για την υποστήριξη του μακροχρόνιου συνεργάτη της, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish.

«Το Δώρο» είναι μια δίλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που εξυμνεί τα όμορφα συναισθήματα αλλά και τη ζεστασιά που προσφέρει στις οικογένειες η αφήγηση ιστοριών, ειδικά όταν βρίσκονται σε μεταβαλλόμενες περιόδους, αλλά

κυρίως το πώς ενδυναμώνει τη σχέση των μελών μεταξύ τους.

Η διαφήμιση αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας της Disney «Από την οικογένειά μας στη δική σας», η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο σε 46 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. «Το Δώρο» αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε από τη δημιουργική ομάδα Consumer Products, Gaming & Publishing της Disney, με την επιμέλεια της Angela Affinita, Director of Brand Marketing and Creative και σε συνεργασία με τα Flux Animation Studios στη Νέα Ζηλανδία.

Η καμπάνια «Από την οικογένειά μας στη δική σας» της Disney για το 2022 θα υποστηρίξει και πάλι τον οργανισμό Make-A-Wish. Στο πλαίσιο του εορτασμού του φινάλε της τριλογίας, η Disney ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν και να κάνουν δωρεές στο Make-A-Wish, και θα αντιστοιχίσει με δωρεά ύψους μέχρι 100.000 δολαρίων κάθε δωρεά που πληροί τις προϋποθέσεις, βοηθώντας έτσι να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα