Διακρίσεις για μια επιτυχημένη συνεργασία: Χρυσές Alpha Bank & 4WiseMonkeys στα Social Media Awards 2022

Η Alpha Bank, ως μία Τράπεζα που ηγείται των εξελίξεων, αναγνωρίζει τη σημασία του Data Driven Marketing και επενδύει στη δημιουργία περιεχομένου που απευθύνεται στις ανάγκες των υφιστάμενων και δυνητικών Πελατών της. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να στηριχτεί και η ευρύτερη στρατηγική του Brand στα Social Media, επενδύοντας στη δημιουργία

πρωτότυπου περιεχομένου σε πλατφόρμες που ο τραπεζικός κλάδος δεν συνηθίζει να επενδύει επικοινωνιακά, όπως το Instagram, το Facebook και το YouTube.

Δίνοντας έμφαση στη δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου, το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και συνεπές με το Brand DNA της Alpha Bank, η 4WiseMonkeys απέσπασε 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες «Best Use of YouTube – Best in Finance & Insurance» για το εταιρικό κανάλι της Τράπεζας και «Best Strategy in Social Media – Best Social Media Strategy for CSR» για την επικοινωνία της σειράς δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της Alpha Bank «Μαζί». Επίσης, 2 Silver βραβεία για την εταιρική σελίδα της Τράπεζας στο LinkedIn και για το personalized video «Λάρα» που απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης. Δύο ακόμη Bronze βραβεία απονεμήθηκαν στη 4WiseMonkeys για το λανσάρισμα της Facebook σελίδας και του Instagram profile της Τράπεζας, καθώς και για τις σειρές βίντεο «Art Stories» και «Coin Stories».

«Η Alpha Bank λόγω της μακρόχρονης ιστορίας που την ακολουθεί, της αξιοπιστίας που τη διακρίνει και του ανθρωποκεντρικού της προφίλ, είναι κάτι παραπάνω από ένας τραπεζικός οργανισμός. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να βρούμε έναν δημιουργικό τρόπο για να την βοηθήσουμε να πει την ιστορία της μέσα από τα Social Media και να συνδεθεί με το κοινό, μέσω της ανάδειξης της ανθρώπινης πλευράς της, αλλά και μέσω της αξιοποίησης των Social Accounts ως ενός ακόμα Digital Touch Point με τους πελάτες της. Η δημιουργικότητα που μας χαρακτηρίζει ως agency, σε συνδυασμό με το όραμα της Alpha Bank για την επόμενη μέρα βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, κάτι που αποδεικνύεται από αυτή την πολύ ξεχωριστή βράβευση», δήλωσε ο Βαγγέλης Δαβιτίδης, Ηead of Creative της 4WiseMonkeys.

Από την πλευρά της Alpha Bank, η Κωνσταντίνα Ντόγκα, Social Media Manager, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βραβευόμαστε σε μία περίοδο που η Τράπεζα βρίσκεται στη διαδικασία του ψηφιακού της μετασχηματισμού. Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη ψηφιακή μας παρουσία που αναπτύσσεται πάντα έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τους Πελάτες μας. Από μόνη της, η διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού απαιτεί την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και, κατ’ επέκταση, προϋποθέτει την ύπαρξη κατάλληλα καταρτισμένων ανθρώπων για να τις αξιοποιήσουν. Μεταξύ των ταλαντούχων ανθρώπων και την ομάδα της Alpha Bank πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι και η ομάδα της 4WiseMonkeys, την οποία έχουμε εμπιστευτεί για να πορευτούμε μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα