Αποκλειστική συνεργασία Global Media με Channel Factory

Η Global Media προχωρά σε αποκλειστική συνεργασία με την Channel Factory για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Η CF είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα για brands και agencies όλων των μεγεθών που θέλουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες των διαφημίσεων στο YouTube. Εξασφαλίζει brand suitability, contextual alignment και, ταυτόχρονα,

αποδεδειγμένη βελτίωση της απόδοσης σε κάθε καμπάνια.

Οι δυνατότητες brand suitability βοηθούν brands και agencies να αποφεύγουν την εμφάνιση διαφημίσεων σε ακατάλληλα κανάλια και placements, ενώ, ταυτόχρονα, δρομολογούν το budget σε κανάλια όπου υπάρχει αποδεδειγμένο contextual affinity.

Με το ViewIQ, την αποκλειστική πλατφόρμα διαχείρισης καμπανιών, η Channel Factory σαρώνει και αναλύει καθημερινά πάνω από 500 εκατομμύρια βίντεο/κανάλια. Οι marketers και τα agencies διαθέτουν έτσι τα απαραίτητα δεδομένα, πρώτον, για να διαλέξουν αποτελεσματικά τα κανάλια/δημιουργούς στα οποία θέλουν να εμφανίζονται και, δεύτερον, να επιλέξουν το επιθυμητό KPI (CPV, VR, CTR, CPM, κ.λπ.) στο οποίο θα βασίσουν την απόδοση της καμπάνιας τους.

Η CF είναι ένας πιστοποιημένος YouTube Measurement Program Partner. Ο Κωστής Φρόνιμος, Ιδρυτής και General Manager της Global Media, σημειώνει: «Η νέα αποκλειστική μας συνεργασία με την Channel Factory δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη δυναμική των διαφημίσεων στο YouTube με τη μέγιστη απόδοση, ενώ είναι διασφαλισμένη η προστασία του brand τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα