Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της Worldline Greece στο FinancePro

Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της Worldline Greece φιλοξενεί το τεύχος Δεκεμβρίου του FinancePro που κυκλοφορεί. Ο Ιωάννης Κιτιξής μιλά για τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας, εξηγεί γιατί είναι απόλυτα ασφαλείς οι συναλλαγές και μιλά για την ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω διαδικτύου τα επόμενα χρόνια.

Στην ύλη του τεύχους ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη της Πρόεδρου της ΙΙΑ Greece Βέρρας Μαρμαλίδου και του Αντιπροέδρου της ΙΙΑ Greece Άρη Δημητριάδη

που αναλύουν όσα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στον σύγχρονο εσωτερικό ελεγκτή να πλοηγηθεί με επιτυχία στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της εποχής.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Σαμωνάς, General Manager, CFO στη ΣΙΔΜΑ ΑΕ εξηγεί πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός και τα κριτήρια αειφορίας συμμαχούν με τον σύγχρονο CFO στον δρόμο προς την εταιρική κερδοφορία, υπογραμμίζοντας ως προτεραιότητα για την ανάπτυξη τις στρατηγικές επενδύσεις με υψηλή απόδοση.

Το τεύχος Δεκεμβρίου του FinancePro έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία λίγες μέρες μετά την ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού. Παρουσιάζει επίσης επίκαιρα αφιερώματα στις SME & Family Business, στα Financial Analytics, στον Digital CFO, στην Υγεία, ενώ στα Insights αναφέρει τι σχεδιάζουν οι CFOs για το 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα