Το Beegin της Endless EC διοργάνωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η Endless EC, μέσα από την δράση «Beegin – Κάνουμε την αρχή», υποστηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος και της μέλισσας. Ειδικότερα, διοργάνωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις αρχές του Δεκεμβρίου, σε νηπιαγωγεία της Αθήνας και της Εύβοιας.

Δίδαξε στα παιδιά τη σημαντικότητα της μέλισσας στο οικοσύστημα και παρότρυνε μικρούς και μεγάλους να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία του

Beegin με κάθε αγορά του limited edition ρολού κουζίνας Bee Love, συνδράμοντας στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 5.500 ευρώ, που δόθηκε στους τοπικούς παραγωγούς της Βόρειας Εύβοιας από την ομάδα της Endless στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Με βάση το παιδικό παραμύθι «Η Ανθία και οι μέλισσες του δάσους» που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Beegin, το πρόγραμμα απευθυνόταν σε παιδιά έως 7 ετών και περιλάμβανε: Θεατροποίηση του παραμυθιού, δημιουργικό – μουσικοκινητικό παιχνίδι «Γίνομαι κι εγώ μέλισσα», εκπαιδευτικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, όπου τα ρολά χαρτιού της Endless EC μεταμορφώνονταν σε μέλισσες. Συνολικά συμμετείχαν 10 σχολεία και 540 μαθητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα