Από τη The Kompany η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς ντοκιμαντέρ Underwonder

Η The Kompany ανέλαβε την επιμέλεια της διοργάνωσης της επίσημης παρουσίασης της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Underwonder», καθώς και τη διαχείριση της συνολικής της δημοσιότητας.

Το «Underwonder» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία αποκαλύπτει υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας μέσα από τη σπηλαιοκατάδυση, παραγωγής Cosmote TV, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα,

στο Cosmote History HD. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο «υπογράφει» ο Κώστας Καρύδας, τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και την εκτέλεση παραγωγής το Mad TV.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της σειράς αλλά κι εκπρόσωποι από τον χώρο των Media, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου για να δουν αποκλειστικά το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια της σειράς που ξεδιπλώνει τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της Λίμνης της Βουλιαγμένης. O Κώστας Τσολάκης, Founder της The Kompany, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Μας αρέσει να αναλαμβάνουμε projects που είναι ιδιαίτερα και παράλληλα απαιτητικά. Ευχαριστούμε τόσο το Mad όσο και την Cosmote TV για την εμπιστοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kompany,Underwonder