Από τη Vima Guru η νέα εταιρική ταυτότητα και το website της Korinthian Foods

Η ελληνική εταιρεία βιομηχανικής εστίασης Korinthian Foods επέλεξε τη Vima Guru για να επανεφεύρει την εταιρική της ταυτότητα και τα ψηφιακά της εργαλεία marketing.

Η έννοια του απείρου οδήγησε τη δημιουργική διαδικασία, διαμορφώνοντας μία αφήγηση που υφαίνει κάθε πτυχή της ταυτότητας της εταιρείας, όπως μαρτυρά, επίσης, το νέο της tagline «Infinite Quality & Taste». Στη χρωματική παλέτα κυριαρχεί το ζωηρό κόκκινο, ένα χρώμα το οποίο είναι καθιερωμένο στη βιομηχανία τροφίμων για τις διεγερτικές

του ιδιότητες.

Η σχεδόν φλούο απόχρωση είναι vibrant και φρέσκια, δίνοντας μία αίσθηση νεωτερικότητας, ενώ παραμένει διαχρονική – ένα νεύμα στο άπειρο ταξίδι του brand.

Οι εφαρμογές της νέας εταιρικής ταυτότητας, όπως επισημαίνεται, διασφαλίζουν ότι κάθε σημείο ενσωμάτωσής της, από την αρχιτεκτονική της παρουσία μέχρι το έντυπο υλικό της, οπτικοποιούν το κύρος και τη δυναμική της εταιρείας. Σημειώνεται πως ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της Dezone Archi+ ενσωμάτωσε τη νέα εταιρική ταυτότητα στην όψη των νέων κτιρίων της Korinthian Foods.

Keywords
Τυχαία Θέματα