Ανακοινώθηκαν οι νικητές του 4ου Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge

Οι Koalaa και Moner Bondhu είναι οι νικήτριες του τέταρτου Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, του παγκόσμιου προγράμματος της Tommy Hilfiger, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει ιστορικά περιθωριοποιημένους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων, των ιθαγενών, των έγχρωμων ατόμων (BIPOC), των ατόμων που ζουν με αναπηρία και των γυναικών.

Η

τελική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της Tommy Hilfiger στο Amsterdam της Ολλανδίας, όπου οι πέντε φιναλίστ του προγράμματος παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Η Koalaa και η Moner Bondhu κέρδισαν συνδυαστικό βραβείο 200.000 ευρώ και θα επωφεληθούν από μια ετήσια καθοδήγηση από ειδικούς της Tommy Hilfiger και του INSEAD, εκτός από μια θέση στο πρόγραμμα INSEAD Hans Wahl Impact Entrepreneurship Program, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να «καλλιεργεί» καινοτόμους ηγέτες. Η Koalaa ψηφίστηκε επίσης ως «Αγαπημένη του κοινού» από τους συνεργάτες της Tommy Hilfiger, κερδίζοντας ένα επιπλέον βραβείο 15.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα